100 jaar Gezinsbond Familiehappening

Wij vieren 100 jaar Gezinsbond. Dit voor zowel leden als niet leden. Volwassenen kunnen luisteren naar toespraken terwijl kinderen zich kunnen amuseren op het springkasteel, spellenkoffer, en zoveel meer, onder begeleiding. Ze krijgen een spellenkaart wanneer ze deze inleveren wacht hen nog een lekkere attentie. Er is ook een verjaardagstaart. De inkom is gratis, maar inschrijven verplicht.

Locatie

Bocholt 3950 Kaulillerweg 3 Biotechnicum

Op zaterdag 2 oktober klinken wij samen met jullie op 100 jaar Gezinsbond Bocholt. Deze familiehappening is toegankelijk voor iedereen. Wij voorzien enkele toespraken en kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven met allerhande spellen, toren van Pisa, bij goed weer is er ook een springkasteel voorzien enz.. Dit alles onder begeleiding. Zij ontvangen één spellenkaart als deze vol is wordt ze ingeruild en wacht hen nog een lekkere attentie. De inkom is gratis, maar inschrijven verplicht. Je kan inschrijven via bocholt.gezinsbond@gmail.com of telefonisch 089/47 29 65. Dit alles gaat door aan het Biotechnicum Kaulillerweg 3 Bocholt

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

DIGITALE BONNENBOEK LIMBURG

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Okt 03
Locatie

Lommel

Zo Okt 03
Locatie

Molenbeersel

Zo Okt 10
Locatie

Achel