GOSA Stap & Ontmoet

Keuze uit: Forse Wandeling in Resterheide- de begijnenvijvers te Peer, 9 km (samengestelde wandeling) of Aangepaste Wandeling in Resterheide- de begijnenvijvers, 5,6 km Blauw (Reigerpad) of Rustige Wandeling in Resterheide- de begijnenvijvers, 2,5 km Rood (Lieveheersbeestjespad)

Locatie

Hechtel-Eksel 3940 Begijnenstraat 5 Parking Hechtel-Eksel

De Resterheide op de grens tussen Hechtel-Eksel en Peer is een gekend wandel- en natuurgebied met de Begijnenvijvers als centrale ontmoetingsplek. Je start aan de grote Begijnenvijvers die voor de zusters van Agnetendal zijn uitgegraven en waar nu vissers geduldig wachten tot ze beet hebben. Je wandelt door een uitgestrekt dennenbos, afgewisseld met weides en akkers. Onderweg is ook een mooi arboretum aangelegd. Wie weet kom je onderweg het monster Wazdeddo wel tegen!
Voorzie gemakkelijk, stevig schoeisel en kleding aangepast aan ’ t weer!
P.S. Als de veiligheidsmaatregelen het toelaten kan iets gedronken bij ’t Begijntje.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Inschrijven is noodzakelijk, schrijf je vóór 20 juni in en geef het aantal deelnemers alsmede de gekozen wandelafstand door aan Anne Marie Claessens

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

DIGITALE BONNENBOEK LIMBURG

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Sep 20
Locatie

Nieuwpoort

Zo Okt 17
Locatie

Tongerlo (Limb.)