Online kleurenwiezen

Online kleurenwiezen Vrijdag 11 en 18 december

Locatie

Bree 3960 Je eigen straat Thuis

Dag allemaal,

Iedereen zit nog altijd verveeld met heel het coronagebeuren en hier willen wij nog eens iets aan doen. Na onze 1ste succesvolle editie van een avondje kleurenwiezen in mei, organiseren wij nu een 2de editie.

Op vrijdagavond 11 en 18 december organiseren wij opnieuw een avondje kleurenwiezen. Dit spel is vrij te spelen op https://www.whisthub.com/ . Het enige wat jullie nodig hebben is een PC/Laptop/Tablet, een smartphone met WhatsApp, een frigo met koude drank en eventueel iets om te knabbelen.
Software downloaden is hiervoor niet nodig. Je kan zelfs spelen zonder een account aan te maken.

Iedereen die wil meespelen kan zich inschrijven t.e.m. woensdagavond 9 december door op onderstaande link te klikken.

Inschrijving: https://forms.gle/oXcU3rHrGqxjaP3GA

De inschrijving is natuurlijk gratis. Wij hebben enkel jullie naam en GSM-nummer nodig en als jullie beide dagen meedoen of enkel één dag apart. Wij zullen met deze gegevens een WhatsApp groep aanmaken. Als er een spel gespeeld wordt, kunnen de 4 personen die samen aan een tafel zitten elkaar zien en horen. Zo is het net alsof jullie samen aan tafel zitten.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden er tafels aangemaakt met een wachtwoord door de bestuursleden van de gezinsbond. Wij zullen dan de spelers die samen aan een tafel zitten via WhatsApp opbellen en het wachtwoord meedelen. Zo kan er niemand anders inloggen op onze tafels.

Speelschema en klassement
Er zijn 6 spelmomenten verdeeld over 2 avonden. Elk spelmoment worden 12 spelletjes met dezelfde personen gespeeld. Daarna veranderen we opnieuw de tafels zodat iedereen een keer met iemand anders aan een tafel zit. 12 spelletjes duurt ongeveer 55 min. Dus dan heeft iedereen tussendoor de tijd om drank en/of hapjes bij te halen en eventueel de wc een bezoekje te brengen.
We starten met het eerste spel om 20h30 en jullie worden om 20h20 hiervoor opgebeld. Het 2de spel is voorzien rond 21h30 en het 3de spel om 22h30. Het einde is iedere avond voorzien rond 23h30. Daarna kan er nog verder gespeeld worden, maar niet meer voor het algemene klassement.
Het is geen probleem als je maar één avond kan meedoen. Je kan dan wel niet meedoen voor het algemeen klassement.

De punten van elke spelmoment worden bijgehouden en gedeeld in de WhatsApp groep. We maken hiervan een algemeen klassement op. Van elk spelmoment krijgt de eerste 5 punten, 2de 3 punten, 3de 2 punten en de 4de 1 punt. Hieruit volgt er een winnaar. Hij of zij wordt tot koning of koningin van het gezinsbonds-kleurenwiezen gekroond. De trofee wordt later of op veilige afstand overhandigd. Enkel degene die de 2 avonden meedoet maakt kans op de trofee.

Om iedereen wegwijs te maken in het spel, raden wij aan om al een keer op voorhand te oefenen op de website. Moest jullie ergens problemen mee hebben kunnen jullie ons altijd even iets laten weten.

Wij wensen iedereen veel succes, maar vooral veel speelplezier!
Groeten en tot vrijdag 11 december,

De bestuursleden van Gezinsbond Tongerlo.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten